Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Στις 22 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας έγινε μια εκδήλωση όπου προβλήθηκαν σχετικές εικόνες , βίντεο  και παρουσιάσεις για την διατροφή και τις συνέπειες της Παχυσαρκίας . Όλα αυτά σίγουρα επίκαιρα αφού τα ελληνόπουλα κατέχουν την πρώτη θέση στην κατηγορία αυτή .
Στις 7-10-2014 οι μεγάλες τάξεις του σχολείου παρακολούθησαν τηλεδιάσκεψη για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, όπου αναλύθηκαν οι συνέπειες της υπερβολικής αλλά και μιας "αθώας" χρήσης. Ανακαλύψαμε πόσο ευάλωτοι και ελεγχόμενοι είμαστε από οποιονδήποτε και τουλάχιστον μάθαμε πως πρέπει να αντιδρούμε στο cyber booling  και πως για την ασφάλειά μας καλό θα είναι να κλείνουμε το μάτι της web camera. 

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μέσα στο σπήλαιο γεννήθηκε το φως του Κόσμου. Ας ευχηθούμε να γίνει το ίδιο στο σπήλαιο της ζωής και της ψυχής μας. Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο και ελπιδοφόρο, με υγεία, το 2015
                                                               ΧΡΟΝΙΑ   ΠΟΛΛΑ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

6 Οκτώβρη

Στις 6 Οκτωβρίου 2014 το σχολείο συμμετείχε στις εκδηλώσεις της παγκόσμιας ημέρας σχολικού αθλητισμού με σκοπό την καταπολέμηση της ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Χωριστήκαμε σε μικτές ομάδες και παίξαμε ομαδικά παιχνίδια σε εσωτερικό πρωτάθλημα, είδαμε ταινία με θέμα τη διαφορετικότητα (Αζούρ και Ασμάρ) και δημιουργήσαμε 3 ομαδικά σκίτσα πανό με σύνθημα το όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι.