Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο σας προσκαλεί σε επιστημονική ημερίδα με τίτλο "Μαθησιακές δυσκολίες- Έγκαιρη διάγνωση ,αντιμετώπιση και προεκτάσεις" που θα γίνει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Χρυσούπολης την Πέμπτη 30-5-2024 και ώρα 19:00. 

Επειδή το πρόβλημα των μαθησιακών δυσκολιών είναι πολύπλοκο και εντείνεται με την πάροδο των ετών θεωρήσαμε πως χρειαζόμαστε μια ενημέρωση-επιμόρφωση και απευθυνόμενοι σε εσάς τους γονείς προσκαλέσαμε να μας διαφωτίσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους τρεις αξιόλογους ειδικούς. : 

Μαντιδάκη Αικατερίνη: Senior ELT Educational Consultant Express Publishing, Κοινωνική Παιδαγωγός, Master’s Degree στην Κοινωνική Νευροεπιστήμη, Κοινωνική Παιδαγωγική. Μαθησιακές δυσκολίες: Ορισμός και Τύποι Μαθησιακών Δυσκολιών. Πότε και πώς τις εντοπίζουμε; 

Πατελάρος Εμμανουήλ, Ψυχίατρος, τ. Διευθυντής Κέντρου Ψυχικής Υγείας Καβάλας. Η ψυχοσύνθεση του μαθητή με μαθησιακές δυσκολίες (Σχολική ηλικία , Εφηβεία). 

Καφετζοπούλου Χριστίνα, Ειδική Παιδαγωγός Παν. Μακεδονίας, Επιστημονική Διευθύντρια Dyslexia centers pavlidis Method Καβάλας. 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Φουρνατζής Απόστολος ,διευθυντής Ειδικού Σχολείου. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε και θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Επίσης η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω youtube (live streaming) .

Μπείτε στο youtube , αναζητήστε το 4ο Δημοτικό Σχολείο (4dimhrys@gmail.com -Γεώργιος Ευφροσυνίδης)) και ξεκινήστε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου