Σύλλογος Γονέων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 232022
21-2-2018. O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δ.Σ. μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο υποστήριξης ζωής θα πραγματοποιήσουν παρουσίαση Α΄βοηθειών  την Κυριακή 11 Μαρτίου
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 23-2 . Η συμμετοχή είναι δωρεάν
3-10-2017
Την Τετάρτη 4-10-2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Σχολείο θα γίνει η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Θέματα:
1.Απολογισμός του έργου του Συλλόγου και Οικονομικός Απολογισμός.
2.Ζητήματα λειτουργίας του σχολείου
3.Προτάσεις για δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.
Στηρίξτε το Σύλλογο με τη συμμετοχή σας.

Μετά την επιτυχία της εκδρομής του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη στο πάρκο Ευγένιου Τριβιζά καλούμαστε να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Δήμου δηλαδή το καρναβάλι την Τσικνοπέμπτη 16-2-2017.Φέτος θα κάνουμε μια στολή που μπορείς να φας για πρωϊνό. Θα ντυθούμε τηγανιτά αυγά.
Υλικά: Μακετόχαρτο,κίτρινο πλαστικό πιάτο,κόλλα,κοπίδι,λάστιχο. Αντίγια μακετόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκληρό χαρτόνι ή κάθε τι άλλο διαθέσιμο υλικό. Μπορεί επίσης να αντικατασταθεί από απλό τσουβάλι τύπου μουσαμά που μπορείτε να βρείτε στην αγορά με κόστος 0,2€
Κατασκευή: Κόβουμε το μακετόχαρτο ή το τσουβάλι σε σχήμα τηγανιτού αυγού και κολλάμε στο κέντρο το πιάτο,κόβουμε μια περιοχή γύρω στα 20 εκ από πάνω και το φοράμε . Παίρνουμε μια σπάτουλα ,φοράμε σαν βάση οτιδήποτε μαύρο(για να δείχνει σαν τηγάνι )και είμαστε έτοιμοι.Αν θέλουμε για να πλουτίσουμε τη διακόσμηση στην κάτω άκρη μπορούμε να κολλήσουμε ή να συρράψουμε  κοτοπουλάκι από κάνσον.


Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Λόγω της αποψίλωσης του Διοικητικού σχήματος μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ανανέωσης με τη διενέργεια εκλογών. Θα προηγηθεί συζήτηση με θέμα την πορεία και τα προβλήματα του Σχολείου.
Το σχολείο ευχαριστεί όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για παροχή υλικού για το εργαστήρι υπολογιστών. Χάρη στις προσπάθειες του Γιώργου Τσιλτσίδη το εργαστήρι νεκραναστήθηκε και μπορεί να κάνει τη δουλειά για την οποία δημιουργήθηκε.
Κυριακή 1 Νοεμβρίου  2015
Από κοινού Σύλλογος και Δημοτικό σχολείο πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή σε Αρχαιολογικό Μουσείο Αμφίπολης και οχυρά του Ρούπελ . Η ημέρα ήταν πολύ καλή , η συμμετοχή το ίδιο (136 συνολικά άτομα-3 λεωφορεία) και το κέφι  επίσης. Η αποστολή κατέληξε στον Αη Γιάννη Σερρών για μεσημεριανό και η επιστροφή έγινε περίπου στις 7 στο σχολείο.Σεπτέμβριος 2015. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων που κινητοποιήθηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να γίνουν όλες εκείνες οι εργασίες που θα καθιστούσαν το σχολείο έτοιμο για τον αγιασμό και την κανονική λειτουργία του.
Αίθουσα ολοήμερου: Ανοίχθηκε παράθυρο 3 μέτρων βάφτηκε όλη η αίθουσα έγινε μετακόμιση και ανακαίνιση και λειτουργεί πια σαν ολοήμερο νηπιαγωγείο.
Αίθουσα Νηπιαγωγείου: Μετακόμισε όλο το υλικό του νηπιαγωγείου βάφτηκε και διαμορφώθηκε σαν αίθουσα διδασκαλίας για το Α1 τμήμα.
Αίθουσα υπολογιστών: Αφαιρέθηκε όλος σχεδόν ο παλαιός εξοπλισμός του εργαστηρίου και αφού βάφτηκε διαμορφώθηκε σαν αίθουσα διδασκαλίας για το Α2 τμήμα.
Συγχαρητήρια και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού που έδωσε ρέστα με τη συμμετοχή του τόσο στις μετακομίσεις αλλά και στην καθαριότητα όλων των χώρων.
Ιούνιος 2015.Με συνδυασμένες ενέργειες από Δήμο ,Σύλλογο Γονέων αποκαταστάθηκε το αποχετευτικό δίκτυο και επανήλθε η αίσθηση ασφάλειας για την υγεία των μαθητών και του προσωπικού.
7-5-2015      Στο Σχολείο μας πραγματοποιούνται σεμινάρια από το τμήμα δια βίου μάθησης του Δήμου Νέστου. Επίσης μέσω ΕΣΠΑ στην Καβάλα γίνονται σεμινάρια σχολής γονέων με πολλά θέματα που μπορούν να ενδιαφέρουν τον καθένα. Πληροφορίες είναι αναρτημένες στην κεντρική είσοδο του σχολείου.
4-5-2015        Το Σχολείο σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων πραγματοποιεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου εκδρομή στα Ιωάννινα.Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία του ΚΤΕΛ (τουριστικά) το Σάββατο 16 Μαΐου με ώρα αναχώρησης 6:30 ενώ η επιστροφή προβλέπεται για το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου . Οι εκδρομείς θα διανυκτερεύσουν στο Ήπειρος Παλλάς ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, σπήλαιο Περάματος,Νησάκι, περιήγηση στην πόλη και την Κυριακή επιστρέφοντας Μέτσοβο και Βεργίνα.Το κόστος κατά άτομο είναι   55€ και ήδη οι συμμετοχές έχουν κλείσει στα 91 άτομα.Δεν περιλαμβάνει το κόστος την είσοδο στα μουσεία όπου όμως θα υπάρξουν τιμές γκρουπ μετά από συνεννόηση.
16-12-2014    Σε μια πρώτη εκδήλωση του νέου Δ.Σ.  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων , πραγματοποιείται την Κυριακή 21-12-2014 εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Αναχώρηση προβλέπεται γι τις 07:30 από το χώρο του Σχολείου και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται παρακολούθηση θεατρικής παράστασης (Ο γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες) και επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο ΚΟΣΜΟΣ. Το κόστος κατά άτομο για το λεωφορείο είναι 10 € και συγκεντρώνεται στο Δημοτικό Σχολείο ενώ το κόστος του Θεάτρου είναι 7 € και θα συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο λεωφορείο.Η επιστροφή προβλέπεται για τις 8 το βράδυ στο σχολείο.                          Επίσης από το σύλλογο μοιράζονται ημερολόγια με τις φωτογραφίες των παιδιών κατά τάξη με κόστος 2 € έκαστο. Τέλος ο Σύλλογος έχει ήδη προσφέρει τα δώρα που θα μοιραστούν με την κοπή της βασιλόπιτας κατά τάξη και πρόκειται να ενισχύσει την καθαρίστρια του σχολείου με ένα ποσό σαν δώρο Χριστουγέννων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου